Overnachten bij Mathilda

Voor een sympathieke overnachting, bij uw bezoek aan Oostende kunt u sinds kort ook bij ons terecht. Onze “Holidaysuites Mathilda” zijn gelegen boven Bistro Mathilda en zijn de ideale uitvalsbasis voor een aangenaam verblijf in “De Stad aan zee”.

Holidaysuite Mathilda

We beschikken over 2 appartementjes die uitgebaat worden als B&B.

Het ontbijt kan op eigen tempo, geheel in privésfeer. In de loop van de namiddag wordt uw frigo opgevuld met de nodige bijlagen voor uw ontbijt van de volgende morgen. ’s Ochtends vanaf 8u30 hangen de verse broodjes buiten aan uw deur. U staat zelf in voor het bereiden van de warme dranken.

Suite 1 is een studio (max 2 personen), ongeveer 60 m² groot, en is voorzien van een slaapkamer, badkamer met douche, aparte woonkamer en eetkamer met een kleine open keuken.

Suite 2 is een appartementje (max 4 personen), ongeveer 80 m² groot, en is voorzien van airco, beschikt over 2 slaapkamers met en-suite-badkamers (met douche), een gemeenschappelijke woonkamer en eetkamer met een kleine open keuken.

We houden de suites graag rookvrij en er worden geen huisdieren toegelaten. De suites beschikken over een minibar, gratis wifi en digitale televisie. Koffie (Nespresso) en thee worden u gratis aangeboden.

Boek nu *
* Min. 2 nachten