Nieuwsbericht

Bistro Mathilda in 5 vragen

Volgens mij hebben we Bistro Mathilda op de kaart gezet met eenvoudige bereidingen en verse producten in een constante kwaliteit.

Lees meer
Nieuwsbericht

De beste garnaalkroketten in Oostende volgens de volgers van Food’Oostende

Garnaalkroketten en Oostende zijn onlosmakelijk verbonden.

Lees meer
Nieuwsbericht

Oostendse chefs koken tussen de rotsen van een golfbreker

Drie Oostendse chefs hebben woensdag hun keuken geruild voor het strand op de Oosteroever. Ze bereidden er hun vangst van het garnaalkruien tussen de rotsblokken van een golfbreker, om de lokale producten én de horeca te promoten.

Lees meer
Nieuwsbericht

De kaviaar van de Noordzee

Als drie losgelaten kleuters vlogen onze Oostendse topchefs op de visnetten.

Lees meer
Nieuwsbericht

Culinair Oostende: Luc Declerck en Bistro Mathilda

Twintig jaar lang topkwaliteit blijven bieden, maar ook de energie vinden om steeds nieuwe paden te bewandelen; daar moet wel een stevige passie achter zitten.

Lees meer
Nieuwsbericht

Mathilda Holidaysuite

Zin in een weekendje -culinair- uitwaaien aan zee?

Lees meer