Nieuwsbericht

Bistro Mathilda in 5 vragen

Volgens mij hebben we Bistro Mathilda op de kaart gezet met eenvoudige bereidingen en verse producten in een constante kwaliteit.

Lees meer
Nieuwsbericht

De beste garnaalkroketten in Oostende volgens de volgers van Food’Oostende

Garnaalkroketten en Oostende zijn onlosmakelijk verbonden.

Lees meer
Nieuwsbericht

Oostendse chefs koken tussen de rotsen van een golfbreker

Drie Oostendse chefs hebben woensdag hun keuken geruild voor het strand op de Oosteroever. Ze bereidden er hun vangst van het garnaalkruien tussen de rotsblokken van een golfbreker, om de lokale producten én de horeca te promoten.

Lees meer
Nieuwsbericht

De kaviaar van de Noordzee

Als drie losgelaten kleuters vlogen onze Oostendse topchefs op de visnetten.

Lees meer
Nieuwsbericht

Culinair Oostende: Luc Declerck en Bistro Mathilda

Twintig jaar lang topkwaliteit blijven bieden, maar ook de energie vinden om steeds nieuwe paden te bewandelen; daar moet wel een stevige passie achter zitten.

Lees meer
Nieuwsbericht

Een zalige côte à l’os

We hebben allemaal wel eens nood aan een momentje voor onszelf, toch?

Lees meer
Nieuwsbericht

Zuiderse sferen in de herfst

Voor wie tijdens de koude herfstmaanden graag in zuiderse sferen vertoeft, ...

Lees meer
Nieuwsbericht

Hoera, het is weer vrijdag!

Geen betere manier om dat te vieren, dan met een lekkere aperitief.

Lees meer
Nieuwsbericht

Hemel op aarde!

Je hoeft niet in de hemel te zijn om rijstpap met gouden lepeltjes te eten...

Lees meer
Nieuwsbericht

Showtime!

Elke maand kiest één van onze werknemers een favoriete show uit het aanbod van het Kursaal Oostende.

Lees meer
Nieuwsbericht

De ideale combo

Wisten jullie dat je hoofdgerecht extra goed smaakt na een lekker voorgerecht?

Lees meer
Nieuwsbericht

It’s Wine o’clock!

Onze wijn van de maand Domaine Grand Veneur "Les Champauvins".

Lees meer
Nieuwsbericht

Dat smaakt naar herfst!

De kaart kleurt stilletjes aan naar de herfst.

Lees meer
Nieuwsbericht

Mathilda Holidaysuite

Zin in een weekendje -culinair- uitwaaien aan zee?

Lees meer
Nieuwsbericht

World Vegetarian Day

Omdat het vandaag World Vegetarian Day is, zetten we graag de heerlijke vegetarische opties op onze kaart in de kijker.

Lees meer