Volgens mij hebben we Bistro Mathilda op de kaart gezet met eenvoudige bereidingen en verse producten in een constante kwaliteit.
En savoir plusGarnaalkroketten en Oostende zijn onlosmakelijk verbonden.
En savoir plusDrie Oostendse chefs hebben woensdag hun keuken geruild voor het strand op de Oosteroever. Ze bereidden er hun vangst van het garnaalkruien tussen de rotsblokken van een golfbreker, om de lokale producten én de horeca te promoten.
En savoir plusAls drie losgelaten kleuters vlogen onze Oostendse topchefs op de visnetten.
En savoir plusTwintig jaar lang topkwaliteit blijven bieden, maar ook de energie vinden om steeds nieuwe paden te bewandelen; daar moet wel een stevige passie achter zitten.
En savoir plusWe hebben allemaal wel eens nood aan een momentje voor onszelf, toch?
En savoir plusVoor wie tijdens de koude herfstmaanden graag in zuiderse sferen vertoeft, ...
En savoir plusGeen betere manier om dat te vieren, dan met een lekkere aperitief.
En savoir plusJe hoeft niet in de hemel te zijn om rijstpap met gouden lepeltjes te eten...
En savoir plusElke maand kiest één van onze werknemers een favoriete show uit het aanbod van het Kursaal Oostende.
En savoir plusWisten jullie dat je hoofdgerecht extra goed smaakt na een lekker voorgerecht?
En savoir plusOmdat het vandaag World Vegetarian Day is, zetten we graag de heerlijke vegetarische opties op onze kaart in de kijker.
En savoir plus