• Mathilda
  • Menu’s
  • Blog
  • Cadeaubon
  • Logeren
  • Contact
  • Reserveren

  • Michelin Bib
    Gourmande 2018
Menu
bistro bistro
  • NL ▾
    • FR
  •   Voorgerechten  
  • Hoofdgerechten
  • Desserts
  • Ontdekken & Proeven

Voorgerechten

  • Minibouillabaisse
  • kaascroutons / rouille
    € 23.00
  • Garnaalkroketten 2 stuks
  • gefrituurde platte peterselie / citroen
    € 23.00
  • Kaviaar (30gr .), “Royal Belgian Gold Label”
  • pomme moscovite / zure room
    € 59.00
  • Ris de veau
  • spinazie / mosterd
    € 27.00
  • Gebakken witte pens
  • zoet-zuur van rode kool / groene appel / pastinaak
    € 21.00
  • Boa bun (veggie)
  • in jerk gemarineerde tofu / ananas / koriander
    € 21.00
  • Garnalensalade (enkel bij marktaanvoer)
  • jonge slablaadjes / tomaat / hard gekookt ei / verse mayonaise
    € 25.00
  • Tatjespap met garnalen (enkel bij marktaanvoer)
  • garnalen van onze kustvissers / karnemelkpuree / gepocheerd hoeve-eitje / gesmolten hoeveboter
    € 25.00
  • Zeekat
  • bloemkool / kabeljauwlever
    € 23.00
  • Carpaccio van Sint-Jacobsvrucht
  • gerookte paling / vinaigrette van algen
    € 25.00
  • 6 Diepe Oostendse oesters (creuses)
  • op ijs / citroen
    € 22.00
  • Hopscheuten
  • gepocheerd hoeve-ei / mousseline / soldaatjes
    € 28.00
  •  Indien er enkel een voorgerecht besteld wordt zonder hoofdgerecht rekenen we een supplement aan van €3,00

  • Cookie policy
  •  | 
  • Design by Visual

Cookies

Deze website maakt gebruikt van cookies voor een betere klantenervaring en een gemakkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies, klik hier voor meer info.