• Mathilda
  • Menu’s
  • Blog
  • Cadeaubon
  • Logeren
  • Contact
  • Reserveren

  • Michelin Bib
    Gourmande 2018
Menu
bistro bistro
  • NL ▾
    • FR
  •   Voorgerechten  
  • Hoofdgerechten
  • Desserts
  • Ontdekken & Proeven

Voorgerechten

  •  

    Onze klassiekers

  • Minibouillabaisse
  • kaascroutons / rouille
    € 24.00
  • Garnaalkroketten 2 stuks
  • gefrituurde platte peterselie / citroen
    € 25.00
  • Kaviaar (30gr .), “Royal Belgian Gold Label”
  • pomme moscovite / zure room
    € 59.00
  • Ris de veau
  • groene asperge / lamsoor / zwarte look / morielje
    € 30.00
  •  

    Onze Trots: “garnalen van de kustvisser O.191”

    De kustvisserij ligt zo goed als stil. Verse garnalen staan dus voorlopig niet op de vaste kaart.

  • Tatjespap met garnalen (enkel bij marktaanvoer)
  • garnalen van onze kustvissers / karnemelkpuree / gepocheerd hoeve-eitje / gesmolten hoeveboter
    € 27.00
  • Kleine garnalensalade (enkel bij marktaanvoer)
  • garnalen van onze kustvissers / jonge slablaadjes / tomaat / hard gekookt ei / verse mayonaise
    € 27.00
  •  

    De seizoen-suggesties

  • Roggewangen
  • venkel / karnemelk / dille
    € 25.00
  • Buikspek
  • traag gegaard / gelakt / pindasaus / wortel / kumquat
    € 25.00
  • Tartaar van rund met merg
  • beenmerg / augurk / kappers / waterkers
    € 24.00
  • Asperges op z'n Vlaams (veggie)
  • hardgekookt ei / hoeveboter / peterselie
    € 23.00
  • Wilde zeebaars
  • gemarineerd / komkommergazpacho / zeegroenten / hangop / sorbet van augurk
    € 28.00
  • Rode biet
  • gerookt / feta / watermeloen / roodloof / mosterd
    € 23.00
  • 6 Diepe Oostendse oesters (creuses)
  • op ijs / citroen
    € 24.00
  •  

     Indien er enkel een voorgerecht besteld wordt zonder hoofdgerecht rekenen we een supplement aan van €4,00

  • Cookie policy
  •  | 
  • Design by Visual