Mathilda
Menu’s
Blog
Cadeaubon
Logeren
Contact
Reserveren
Michelin Bib
Gourmande 2018
Menu
bistro
bistro
NL
▾
FR
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Desserts
Ontdekken & Proeven
Hoofdgerechten
Zeetong (2 x 200gr .)
meunière gebakken in hoeveboter / aardappelpuree of frieten
€ 45.00
Rog
gebakken / hoeveboter / kappers / aardappelpuree of frieten
€ 35.00
Entrecote Holstein (300gr.)
bearnaise of peperroomsaus / verse frietjes
€ 43.00
Kalfsnier
mostaard Wostyn / dragon / champignon / spinazie / gebakken krieltjes
€ 33.00
Tartaar van Pelé Royal “Blonde d’Aquitaine”
aan tafel bereid / zure condimenten / salade / dikke frieten
€ 30.00
Rundsstoverij op Vlaamse wijze
bekroond door Luc Bellings in HLN met 10/10 / salade of appelmoes / dikke frieten
€ 30.00
Lams-tajine
schenkel en merguez op Marokkaanse wijze / couscous
€ 39.00
Catch of the day
speltrisotto / boerenkool / aardpeer / paddenstoelen / garnalenjus
€ 35.00
Curry met bloemkool (veggie)
koolrabi / kokos / gember / verse kruiden
€ 30.00
Eendenborst
bloedsinaasappel / wortel / boterraap / aardappelgratin
€ 39.00
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies voor een betere klantenervaring en een gemakkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies,
klik hier voor meer info.
IK GA AKKOORD