• Mathilda
  • Menu’s
  • Blog
  • Cadeaubon
  • Logeren
  • Contact
  • Reserveren

  • Michelin Bib
    Gourmande 2018
Menu
bistro bistro
  • NL ▾
    • FR
  • Voorgerechten
  •   Hoofdgerechten  
  • Desserts
  • Ontdekken & Proeven

Hoofdgerechten

  • Zeetong (2 x 200gr .)
  • meunière gebakken in hoeveboter / aardappelpuree of frieten
    € 45.00
  • Rog
  • gebakken / hoeveboter / kappers / aardappelpuree of frieten
    € 35.00
  • Entrecote Holstein (300gr.)
  • bearnaise of peperroomsaus / verse frietjes
    € 43.00
  • Kalfsnier
  • mostaard Wostyn / dragon / champignon / spinazie / gebakken krieltjes
    € 33.00
  • Tartaar van Pelé Royal “Blonde d’Aquitaine”
  • aan tafel bereid / zure condimenten / salade / dikke frieten
    € 30.00
  • Rundsstoverij op Vlaamse wijze
  • bekroond door Luc Bellings in HLN met 10/10 / salade of appelmoes / dikke frieten
    € 30.00
  • Lams-tajine
  • schenkel en merguez op Marokkaanse wijze / couscous
    € 39.00
  • Catch of the day
  • speltrisotto / boerenkool / aardpeer / paddenstoelen / garnalenjus
    € 35.00
  • Curry met bloemkool (veggie)
  • koolrabi / kokos / gember / verse kruiden
    € 30.00
  • Eendenborst
  • bloedsinaasappel / wortel / boterraap / aardappelgratin
    € 39.00
  • Cookie policy
  •  | 
  • Design by Visual

Cookies

Deze website maakt gebruikt van cookies voor een betere klantenervaring en een gemakkelijker gebruik van deze site. Door verder te surfen gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies, klik hier voor meer info.