Mathilda
Menu’s
Blog
Cadeaubon
Logeren
Contact
Reserveren
Michelin Bib
Gourmande 2018
Menu
bistro
bistro
NL
▾
FR
EN
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Desserts
Ontdekken & Proeven
Hoofdgerechten
Onze klassiekers
Zeetong (2 x 200gr .)
meunière gebakken in hoeveboter / aardappelpuree of verse frieten
€ 45.00
Rog
gebakken / hoeveboter / kappers / aardappelpuree of verse frieten
€ 35.00
Entrecote Holstein (300gr.)
bearnaise of peperroomsaus / verse frietjes
€ 45.00
Kalfsnier
mostaard Wostyn / dragon / champignon / spinazie / gebakken krieltjes
€ 33.00
Grijze garnalen van de 0.191 (enkel bij marktaanvoer)
jonge slablaadjes / tomaat / hard gekookt ei / verse mayonaise / verse frietjes
€ 38.00
Een herinnering aan “Bistro Mathilda, Old style“
Tartaar van Pelé Royal “Blonde d’Aquitaine”
aan tafel bereid / zure condimenten / salade / verse frietjes
€ 33.00
Rundsstoverij op Vlaamse wijze
bekroond door Luc Bellings in HLN met 10/10 / salade of appelmoes / dikke frieten
€ 33.00
Lams-tajine
schenkel en merguez op Marokkaanse wijze / couscous
€ 39.00
De seizoen-suggesties
Zeebaars
prei / savoramosterd / kokkels / gandaham
€ 43.00
Risotto met aardpeer (veggie)
venkel en venkelzaad / parmezaan / citrus / halloumi
€ 33.00
Varkenshaas
roulade / snert / gevulde aardappel / spruiten / zilverui
€ 35.00
Wild van de week
garnituur van de dag
€ 45.00